Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å sove med tampong i 12 timer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ok, Please svar liksom fordi jeg er sykt beskymra og trenger svar fort! Jo, fordi nå har jeg mensen og de to første dagene pleier jeg å blø helt ekstremt! Og da holder det ikke med nattbind, så derfor bruker jeg tampong også. Og det er kun de to første dagene. Fordi jeg leste at det kan være farlig å gå med tampong i mer enn 8 timer. Men jeg har ikke sansj til å sove i kun 8 timer! Og i tillegg er det ferie.... jeg sover liksom i sånn 12 timer når det er ferie.... så derfor lurer jeg på om det er farlig hvis jeg sover med tampong så lenge i ca to dager? Plz svar fort! Trenger å vite det siden jeg kommer til å gå å beskymre meg veldig! I tilleg lurer jeg på om jeg kan ha utviklet en bitteliten versjon av angst. Fordi læreren min er helt forferdelig og alt det der, så blir også veeeldig fort stressa.....

SVAR

Besvart 23.04.2017 08:19:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Å nei, ikke mensen nå!

"Åh, nei....!" har du kanskje tenkt når du oppdager at det er tid for mensen akkurat i den ferieuka du skal på badeferie eller telttur med kjæresten. Her kan du få noen tips som kan være til hjelp.

 

Les mer
account_circle