Hopp til hovedinnholdet

Jeg har 4 kviseaktige klumper under forhuden - hvordan får jeg de bort?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har omtrent 4 mediumstore "kvise-aktige" klumper under forhuden (ikke på penis hodet) som plager meg veldig mye. De ligger omtrent 3 cm unna penis hodet når jeg dreger forhuden helt bak. De ligger heller ikke tett. Jeg kan ikke huske hvor lenge de har vært der, men jeg regner med at de har vært der i over et år. Jeg har ikke peiling hva det er, men jeg er ganske så sikker på at det ikke er penisperler eller talgkjertler. Den aller beste måten å forklare de på er egentlig bare at de ser ut som kviser, og det ser også litt ut som om det er noe hvitt inni dem (jeg har ikke poppet de). Jeg dusjer også flere ganger i uken, så jeg regner med at det ikke har noe med hygiene. Hva kan jeg gjøre? Hjelper det å poppe de? Er det en måte å få de vekk på? Salve? Jeg har heller ikke så veldig lyst til å snakke med lege, ettersom at det kommer til å bli så flaut å fortelle noe av det til foreldrene mine. Håper dere får til å hjelpe meg. Tusen takk.

SVAR

Besvart 03.05.2017 15:29:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle