Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skrev ett spørsmål til dere nå får en uke siden. Som svar skrev dere att " det mest sannsynlig var starten på mensen." Jeg skrev att jeg hadde hvitt utflod i trusen og får Ca 4 måneder siden eller no var det utflodet brunt. men da jeg fikk sånn brunt utflod i trusa brukte jeg ikke bind, fordi jeg ikke tenkte noe særlig på det liksom. Nå får jeg forresten bare hvitt utflod i trusa og aldri noe brunt. Men jeg merker att det lukter litt sterkt av underlivet mitt. Kan de rundt meg også lukte det? Jeg dusjer vær dag, så det er nok ikke bare svette lukt. Fordi jeg er veldig opptatt av å være ren. Men var det brune jeg fikk I trusa mensen? Hva skal jeg gjøre vis det kommer sånn brunt igjen? når jeg fikk brunt utflod i trusa og ikke brukte bind, så skjønte jeg ikke hvorfor man skulle ha bind når man hadde menstrasjon fordi jeg tror det var umulig får andre å se det. Om dere skjønner. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 09.05.2017 09:51:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
account_circle