Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor gutter har fått G-punkt i analen?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei :-) Jeg lure på hvorfor gutter har fått G-punkt i analen? Hvorfor akkurat der i analen? Hvorfor kunne heller ikke naturen slapt oss med G-punkt ved siden av penis? Greit nok for de som er homofile, som har mye analsex, og får da kontakt med G-punktet, men når man har sex med jenter, så blir vel ikke G-punktet til gutten stimulert, uten at man tar noe opp i analen da. Jeg har prøvd å stappe en dildo opp i analen, og det var kjempe godt!!! Det ble større og kraftigere orgasme og mer sæd som kom ut da.. veldig godt :-) Er det vanlig at man har en del anal sex (med seg selv)? slik at man kan variere måten å onanere på, og ikke bare bruke hånden hele tiden? Lure også på en annen ting.. Hvis man har lyst på sex med en gutt i klassen, men allikevel liker best jenter, men har mer lyst til å ligge med samme kjønn, er det nokså normalt? Jeg kan synes at jenter er pene og tiltrekkende, men jeg har mer lyst til å ligge og ha sex med gutter av eget kjønn. Lure på på hvorfor der er slik :-)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Jeg svarer deg i tur og orden på spørsmålene dine:

1.Det er prostatakjertelen som kan kalles for g-punkt hos gutter, og den er plassert der. Hvorfor det er slik, er umulig å svare på. Prostatakjertelen kan også delvis nås via perineum - området mellom pungen og endetarmsåpningen. Om du trykker deg rundt i dette området, kan du oppleve at du finner det som av mange kalles "gullpunktet". Ved samleie med ei jente, kan prostata enten stimuleres ved trykk i dette området eller ved at hun fører en finger inn i analen. På den måten får også heterofile gutter stimulert punktet.

2. Du kan gjerne ha analsex med deg selv om penis er lang nok til å rekke bak til endetarmsåpningen. De guttene som klarer det, benytter gjerne også den metoden. Andre som ikke har lang nok penis til å få til dette, kan stimulere endetarmen med fingre eller en dildo. 

3. Det er ikke uvanlig at venninner/kompiser prøver ut sin seksualitet med hverandre uten at det betyr at de er lesbiske, homofile eller bifile. 

Når det er sagt, så kan en tiltrekning av og ønske om sex med en av samme kjønn, komme nettopp fordi du er bifil eller homofil. 

Du er ennå ung, og sannsynligvis vil du ennå gå gjennom flere faser i din seksuelle utvikling. Gi deg selv god tid til å finne ut hva du foretrekker. Det er kun deg selv som kan bestemme hva du vil definere deg som eller om du vil definere deg som noe i det hele tatt. 

Håper dette er til hjelp.

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet