Hopp til hovedinnholdet

Har fått veldig mange våte drømmer det siste halvåret. Har prøvd å runke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har fått veldig mange våte drømmer det siste halvåret. Noen gamger skjer det flere dager på rad andre gamger tar det noen uker. jeg våkner ofte med at det noe hvitt og stivnet i trusa ganske sikker på at det er sæd, men jeg har prøvd å runke ganske lenge. Jeg kjenner ingenting og det kommer ingenting. Jeg har prøvd forskjellige metoder men ingenting fungerer. Hva kan dette komme av?

SVAR

Besvart 13.08.2017 17:53:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle