Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fortelle at jeg har fått mensen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er tolv år å har fått mensen. Eller, jeg har det noen ganger nå. Men jeg har ikke turt å si det til mamma enda. Ikke engang beste venninna mi. Jeg og mamma har absolutt aldri snakket om mensen før, hun har bare sagt at kroppen utvikler seg. Men jeg og mamma har gått og kjøpt bher til meg, noe jeg er ganske fornøyd med å ha gjort. Men jeg har bare tatt bind fra henne de gangene, men en gang må jeg jo si det. Jeg foretrekker forresten tamponger hvis det har noe å si for svaret. Hvordan hinte til at jeg trenger tamponger? Har ikke lyst til å si det rett ut sånn på en måte.... Mamma jobber med sånne ting på et apotek så hun kan mye om det, og da føler jeg at det blir enda mer flaut. Kanskje ikke hun engang vet at jeg vet hva det er. Jeg trenger hjelp!! Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 07.09.2017 10:19:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Lurer du på når DU skal få mensen første gang? Det er ikke mulig å forutsi. Noen tegn kan allikevel fortelle deg noe om at den snart kommer igang. Les mer her om slike tegn og om andre ting om mensen du kanskskje har lurt på.

 

Les mer
attach_file

Alt om bind, tampong og menskopp

Lurer du på hva du skal bruke og hvordan du skal bruke det? Her finner du nyttige råd.

 

Les mer
account_circle