Hopp til hovedinnholdet

Kløe i underlivet og klump/kul i underlivet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har slitt en del med plager i underlivet i det siste, og jeg er usikker på hvordan jeg skal bli kvitt dem uten å fortelle foreldrene mine om det. Jeg er jomfru, så det har ikke noe med det å gjøre. Jeg har fått en del kviser i underlivet og sånt det siste året, men det har bedret seg dersom de nå er blitt til arr. Kløe er noe jeg plages med ofte, og jeg har en mistanke på om det kanskje er sopp. Under min nåværende menstruasjon, har underlivet mitt blitt veldig sensitivt, rødt og irritert ved kjønnsleppene. Det gjør vondt når jeg går, og når jeg tørker meg etter et toalettbesøk. Jeg prøvde å vaske underlivet godt med vann isted, i håp om at det skulle bli bedre, men når jeg kom ut av dusjen la jeg merke til at det hadde kommet en kul lengre oppe ved trusekanten. Det kjennes litt ut som at det ligger en slags kul eller byll under huden, den er hudfarget men litt rød. Ingen av plagene kommer av barbering heller, i og med at jeg ikke har shavet på en stund. Håper på svar:)

SVAR

Besvart 17.10.2017 20:52:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle