Hopp til hovedinnholdet

Har mareritt og vil ha mer mandig kropp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har ikke komt i puberteten enda. Jeg er den eneste gutten i klassen som ikke har noe hår, og jeg ewr ut som en liten gutt. Jeg har muskler, men jeg er også litt tykk og jeg har ganske kraftige og tjukke legger og lår, og rumpa er ganske stor. dett e er flaut. De andre guttene ler av meg når jeg er naken, og for noen uker siden ble jeg dyttet ut av garderoben kliss naken, og jeg ble ganske redd. Da kom det to mannelærere som hjelpte meg, men først lo de av at jeg var naken. Det var skikkelig ydmykende. Helt siden det har jeg hatt mareritt om at jeg er naken fremfor hundrevis av folk som peker på og ler av meg og jeg er splitter naken! Jeg får dårlig søvn av det. Men folk er vel ikke så slemme i virkeligheten? Voksne folk ville vel ikke vere så ondskapsfulle at de ler av en helt naken gutt? Hvordan kan jeg få bort marerittene, og kommer jeg til å få en mer mandig kropp snart?

SVAR

Besvart 04.11.2017 11:06:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle