Hopp til hovedinnholdet

Kommer jeg til å bli høyere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går nå i 9. Klasse og lurer litt på om jeg kommer til å bli høyere. Da jeg gikk i 6. Klasse var jeg 160 cm høy og nå er jeg 166. Jeg vokste veldig mye i 6-7 klasse og det var da jeg ca. fikk mensen også, men foreldrene mine er veldig høye så jeg synes det er litt rart at jeg ikke er blitt så innmari høy og jeg har også hørt at man slutter å vokse to år etter man har fått mensen og jeg har jo stått stille i høyden i en liten periode for å si det sånn. Er det mulighet for at det kommer en ny periode der jeg vokser mye igjen, siden mamma er 1.72 og pappa er 1.91 høy? Jeg håper egentlig ikke at jeg blir høyere fordi jeg er ganske fornøyd med høyden min nå.

SVAR

Besvart 16.02.2018 18:12:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
account_circle