Hopp til hovedinnholdet

Puppene mine er små og jeg er lei av å gjemme kroppen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Puppene mine er så små! Jeg har garantert minst i klassen! Hva skal jeg gjøre? Vi har svømming å jeg har så småe bryster at det er kleint. Hver uke har vi svømming å jeg har klart å droppe d i 4 uker nå. Jeg sier at jeg enten har mensen eller glømt badetøy.. :( åh jeg er lei av å gjemme kroppen min. Jeg klarer ikke å ha svømming med di i klassen for det er så mye kroppspress

SVAR

Besvart 28.02.2018 09:31:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle