Hopp til hovedinnholdet

Jeg er født for tidlig, er det derfor jeg ikke har fått mensen og pupper?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg ble 14 år i slutten av desember 2017. Jeg ble født to måneder for tidlig og var prematur (eller hvordan det nå enn skrives). Jeg har verken fått pupper eller mensen, men jeg har fått hår under armer, rundt kjønnsorgan og har fått utlod. Jeg har lest at størrelsen på pupper kommer fra gener og arv, og alle kvinnene i familien min på både mamma og pappa sin side har store pupper så jeg forventer jo å få i d minste litt pupper(!!) , men de har jo så vidt utviklet seg. Er dette fordi jeg kanskje ligger flere måneder bak folk på min alder i pubertet (i og med at jeg ble født sent på året og for tidlig)? Har også en tvillingbror som heller ikke har kommet i verken stemmeskiftet eller sånn i puberteten som vennene sine. Er det fordi vi gjerne ligger helt opp til 11-12 måneder bak vennene våre i alder? Alt i puberteten er kommet utenom mensen og pupper, og hoftene mine bli bare breiere og breiere. Hilsen utolmodig jente.

SVAR

Besvart 22.03.2018 21:19:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er størrelsen på puppene viktig?

Mange skriver inn til oss og er opptatt av puppestørrelse. Hvor viktig er egentlig størrelsen på puppene?

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Lurer du på når DU skal få mensen første gang? Det er ikke mulig å forutsi. Noen tegn kan allikevel fortelle deg noe om at den snart kommer igang. Les mer her om slike tegn og om andre ting om mensen du kanskskje har lurt på.

 

Les mer
account_circle