Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha eget rom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som nettopp som har blitt 13 år. og vet ikke om det er krise nok for dere men jeg personlig synes at dette er veldig viktig! som sagt er jeg blitt 13 og det skjer mye med meg. og jeg bor hos faren min med 2 av søsknene mine som er 4 og 6 år mindre en meg. og pappa har bare 1 rom for meg og søsknene mine. og jeg synes det er flaut og ekkelt og ha samme rom. jeg driver og ser på hus til pappa uten at han vet det! men det jeg lurer på er om dere har noen tips for at det skal funke med meg og søsknene mine. og helst litt raskt for jeg holder nesten ikke ut. jeg vil ha privat liv liksom. håper dette er krise nok, men takk hvis dere svarer! mvh jente på 13! <3

SVAR

Besvart 02.04.2018 13:22:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle