Hopp til hovedinnholdet

En gutt i klassen som slår oss jentene mye på rumpa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er en gutt i klassen som jeg før inntrykk i at er litt opptatt av jenters kropp, mesta av romper. Han har flere ganger klasket og kommentert rompene til oss jenter i klassen, spesielt tre stykker. Meg, venninna mi og en annen. Han pleier å si «(Navn) har en spretten rompe!» . Jeg føler det kan bli litt ekkelt noen ganger spesielt siden han også slår meg på rompa, men jeg vil ikke si at han skal stoppe heller siden han var litt «makt» i klassen. Personligheten hans er litt tøff. Jeg har egentlig alltid trent rompe og vært opptatt av den, men ikke at den skal få så mye oppmerksomhet! Hva skal jeg gjøre? Hvilke øvelser er best for stor rompe? Hvorfor gjør gutten dette?

SVAR

Besvart 07.06.2018 00:47:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle