Hopp til hovedinnholdet

Kviser på haka og overleppa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et problem som gjelder kviser. Jeg får ofte små kviser på overleppa og haka spesielt, altså veldig nærme munnen. Og jeg vet at man burde la kvisene være i fred, så det er akkurat det jeg gjør. Jeg er ikke borti kvisen og jeg klemmer den ikke. Det eneste jeg gjør er å ta på fuktighetskrem i ansiktet en gang i blant. Kvisene forsvinner gradvis, men etterlater seg en rød prikk/arr når de er borte. De røde flekkene blir der i EVIGHETER og jeg må sminke over de når jeg skal på skolen. Det er skikkelig irriterende, fordi jeg rører jo ikke kvisene, men får fortsatt røde prikker/arr rundt munnen. Jeg får ikke det panna og på nesa, men på haka og overleppa. Vet du hvorfor jeg får en rød prikk? Og vet du hvordan jeg kan unngå å få det?

SVAR

Besvart 26.06.2018 21:50:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser

Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem? Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle