Hopp til hovedinnholdet

Angrer på at jeg badet med en gutt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år.Og for en liten stund siden hadde det skjedd en hendelse som jeg ikke vet helt hva jeg skal tenke om.Vi hadde gym i en park ikke langt unna skolen. Og etter timen så sa noen gutter i klassen at de ville bade ved et vann der. Jeg sa til guttene at jeg ville bade med dem. Når jeg stod nede ved vannet og snakket med dem så ville jeg ikke bade lenger. Plutselig så var det bare en av de tre guttene som skulle bade. Da sa jeg; Da går vi å bader? Da sa han Ja.Jeg tok av meg klærne unntatt undertøyet og gikk ut i vannet med han. Jeg tokk på meg de andre klærne over de våte undertøyet.Men jeg føler at jeg angrer. De har sett meg i undertøy. Og han ene har video av oss. Han jeg badet med spurte om han kunne legge ut videoen ut på insta og jeg sa Ja til det. Og etterpå så sa han ene at jeg har fin kropp. Han jeg badet med køddet etterpå med at neste gang så naken bader vi( jeg så nei).Men jeg angrer på det. Hva kan jeg gjøre? Viss jeg kan gjøre noe.

SVAR

Besvart 26.09.2018 21:34:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle