Hopp til hovedinnholdet

Vil bli bedre kjent med han

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har akkurat begynt på vgs, og har møtt mange nye folk. Rett før sommerferien var over snakket jeg med en gutt, som nå er veldig interessert i meg. Han er utrolig snill, men jeg føler ingenting for han. Så har jeg sett en gutt i 2. Klasse på skolen min. Han er utrolig kjekk. Vi følger hverandre på insta og vi har snappet litt. Jeg vet ikke mye om han men vi har noen like interesser. Jeg har veldig lyst til å bli bedre kjent med han, men jeg vet ikke hvordan. Hva skal jeg gjøre? Og hva skal jeg gjøre med han som liker meg? Jeg vil virkelig ikke såre han, for det fortjener han ikke. Jeg kunne ønske jeg følte noe, men desverre ikke.

Besvart 28.09.2018 10:54
 

Svar
Hei

Når det kommer til han du liker, så tror jeg det vil være bra å ta det første steget, og spørre om dere skal møtes eller lignende. Om man aldri tar initiativ, så kan det jo hende at det aldri skjer noe :-) Dere snakker jo allerede med hverandre på snapchat og insta, så kanskje du kan bruke en av de kanalene til å spørre han om dere skal møtes eller noe. 

Om gutten som liker deg har gjort det helt klart at han liker deg osv, så tror jeg det er lurest å si rett ut at du ikke har de samme følelsene for han. Det kan ikke du noe for, og det er bedre å si det til han med en gang, enn å la han gå rundt og lure :-) Under er noen lenker som jeg håper kan være til hjelp!

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du en god venn!

To kamerater på en benk (colourbox.com)

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsjournalist

Les mer

Vennen min er forelsket i meg

Jente tenker (colourbox.com)

En dag, kanskje helt ut av det blå, kan det være at en god venn forteller deg at han/hun/hen er forelsket i deg! Hva gjør du?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet