Hopp til hovedinnholdet

Guttene spør meg om nudes

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har størst pupper i klassen, og er klar over eet, i dusjen etter gymmen stirrer alle og det er ukomfertabelt, pluss at alle guttene spør om nuds j har aldri sagt «ja» men preker snart ikke mere mas hva skal jeg gjøre?

Besvart 09.10.2018 12:32
 

Svar
Hei

Så fint at du skriver til oss! 

Det kan være tøft å være først i klassen med store pupper, på samme måte som det kan være tøft å være sist i klassen med pupper. Vi vil jo helst være likes mulig alle andre, men heldigvis er alle forskjellige :)

Pupper er ofte en populær ting blant gutter, men det betyr ikke at de har krav på å se dine! Jeg synes ikke du skal la guttene presse deg til å sende nudes. Dette er ikke greit, og dårlig gjort av guttene. 

Det kan være vanskelig å stå i mot når noen maser eller presser. Det er flere grunner til dette og ofte handler det om at man er redd for at de skal miste interessen, eller bli sure. Prøv å stol på deg selv og den tanken om at du ikke ønsker å sende. Du er god nok som du er, og trenger ikke sende bilder til masete gutter. 

Mange synes det kan være tøft å stå i presset alene og det kan være fint å finne en voksen du stoler på som du kan dele dette med. Dersom guttene ikke gir seg er det også lurt å få hjelp til å ta tak i dette. Du er sikkert ikke den eneste de maser på, og kanskje er det noen andre som lar seg presse?!

Bare du bestemmer over kroppen din og det finnes mange måter å si nei til å sende nakenbilder på.

Humor kan virke avvæpnende og få deg ut fra de mest pressede situasjoner. Hvis guttene ikke gir seg med masingen kan du med god samvittighet sende et tullebilde tilbake. Her kan du bruke våre spesisaldesingede GIFs som er laget for å gjøre det litt lettere å svare på spørsmål og mas om nudes.

Legger ved noen artikler som er fine for deg å lese.

Masse lykke til!

Jeg heier på deg <3

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Hvorfor sender noen nudes?

Her har du bananen min (#ikkegreit)

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

Les mer

Send GIF-er istedenfor nudes!

Her er melonene mine (#ikkegreit) ung.no

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet