Hopp til hovedinnholdet

Mensen har vært borte i 2 år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Sååååå, Jeg fikk mensen i åttende klasse, EN GANG, i åttende klasse! Jeg har ikke hatt det siden den gang, nå går jeg i TIENDE klasse!Altså 2 år siden.Har store magesmerter flere ganger i året (4 ganger til nå som varer i en uke) Jeg har ikke tenkt før at mangelen på mensen kan ha noen sammenheng med magesmertene å gjøre. Jeg har oppsøkt lege, han spurte et spørsmål til mamma over telefon 4 måneder etter jeg hadde vært der. Hvor lenge det var siden jeg har hatt mensen. Tokk ultralyd for å sjekke magen. Da slo det meg at kanskje jeg har magesmertene fordi mangelen på mensen?Kan det være det? Når jeg har magesmertene verker det konstant i magen uten at jeg har mensen Har magesmerter nå igjen skal nok snart til legen, Kan det være jeg aldri får barn? Har prøvd og sagt det til venninna mi, men hun lar meg aldri fullføre setningen, hun bare: ja jeg har det ikke hver måned heller, Jeg får aldri sagt at jeg ikke har hatt det på 2 år Vær så snill og svar takk på forhånd:))

SVAR

Besvart 14.10.2018 12:17:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
account_circle