Hopp til hovedinnholdet

Jeg onanerer flere ganger om dagen, hvordan kan jeg stoppe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år! Jeg onanerer flere ganger om dagen og klarer ikke stoppe når jeg først er i gang! Kan holde på kjempe lenge! Hva skal jeg gjøre får å stoppe? Jeg er veldig ofte kåt og jeg orker ikke å onanere mer men klarer ikke stoppe har du noen tips til hvordan jeg kan stoppe?

SVAR

Besvart 07.11.2018 13:16:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Lei av onaneringen?

Mange unge skriver til ung.no fordi de synes de onanerer altfor ofte eller de opplever onaneringen som kjedelig. Har du det også slik, kan du kanskje ha nytte av å lese her.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
account_circle