Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min må ta pauser vi koser. Får stå. Hva kan jeg gjøre for han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg vet ikke om jeg tok dette under riktig kategori men prøver. Når jeg og kjæresten min koser må han ta pauser. Jeg fant ut for litt siden ut av hver gang han gikk på do var det for å ikke få stå. Han syntes det er flaut og det skjønner jeg, men vet ikke hva jeg skal si. Siden han holder bare rundt meg eller så sitter jeg mellom bena hans når vi ser på film. Hva kan jeg gjøre for han??

SVAR

Besvart 09.11.2018 09:46:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ofte og plutselig ereksjon?

Du sitter i klasserommet. Ingenting handler om sex, men plutselig kjenner du det likevel – penis blir stiv eller det kribler i underlivet! Hvorfor er det slik?

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
account_circle