Hopp til hovedinnholdet

Hva skal man gjøre med tunga når man kliner?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Noe jeg lurer på er hva skal man gjøre med tungen når man kliner? Kjæresten min har prøvd å kline med meg flere ganger men jeg bare sånn pludselig stopper opp, siden jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med tungen. Plis ikke si sånn at d skjer som det skjer eller det bare finner man ut som d skjer, for jeg må jo gjøre noe, den kan ikke akuratt bare være der mens han holder på

Besvart 07.12.2018 14:30
 

Svar
Hei jente 13 år

Takk for at du skriver til oss i Ung.no.

Det å kline for første gang kan for mange være et litt kleint og kanskje litt ubehagelig øyeblikk. Spesielt når den man kliner med har klint med andre før. Man kan kanskje få prestasjonsangst og føle seg litt dårlig om det ikke går så bra. Dette er helt naturlig og du er ikke alene om å ha opplevd dette. 

Det er vanskelig å svare på hva som er et perfekt kyss, da det vil variere hva folk liker.

Jeg tenker at det å slappe av og å bare prøve å følge den andre personen litt, og å prøve seg litt frem ofte er det beste. Kjenn etter hva kjæresten din gjør, og gjør det samme som han. Forsøk å kjenne på den gode og spennende følelsen, og ikke hvordan tungen skal være. 

Det kan også være lurt å være ærlig med kjæresten din, og si at du synes det er vanskelig og flaut å kline. Sammen kan dere finne ut hva som fungerer best, og hvordan dette blir bra.

Jeg legger ved en artikkel som også svarer på noe av det du spør om.

Håper dette var til hjelp og ønsker deg lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet