Hopp til hovedinnholdet

Får ikke utløsning

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er gutt på 14 år som kom i puberteten for lenge siden og alt det der men jeg får ikke utløsning og det føles ut som jeg ikke kan jeg kan produsere det og det er klisete væske på penishodet avogtil men det kommer aldri liksom en sprut jeg liker heller ikke å runke selvom alt er greit der nede men jeg blir ikke kåt av det på en måte jeg er også kåt og får stå rundt 10 ganger om dagen og jeg klarer ikke tenke på noe ant en sex sorry for at eg spør om lit mye men vil også vite om dette har en sammenheng takk for st dere bryr dere. Oja en ting til jeg har veldig lenge hat problemer emd tør hud rundt utstyret og det har svid og vært vanskelig men det har godt over

Besvart 07.12.2018 15:06
 

Svar
Hei gutt 14 år

Takk for at du skriver til oss i Ung.no.

For å begynne med ditt siste spørsmål, der du sier at du har tørr hud rundt ditt kjønnsorgan, så kan dette komme av bruk av parfymert såpe. Anbefaler at du enten bruker intimsåpe eller at du dropper å bruke såpe nedentil.

Det er helt vanlig å føle seg kåt og tenke sex ofte, når en er i puberteten. Mange nye hormoner produseres i kroppen og gjør at nye tanker og følelser dukker opp, og alt som omhandler sex er spennende.

Å få hyppige og ufrivillige ereksjoner av penis (ståtiss) er helt normalt og naturlig hos gutter når de kommer i puberteten og er i tenårene. 

I ungdomstiden er det ofte lite som skal til før du kan føle deg kåt. Det er et sunnhetstegn at du blir kåt. Mennesker er laget med en seksuell lyst, og det er meningen at man skal kunne føle seg kåt, og at gutter skal få ereksjon og jenter får erigert klitoris og blir våte i skjeden når de blir kåte.

Slik du beskriver at du har klissete væske på penishodet, er nok dette din utløsning. Det er ikke slik at all utløsning skal komme sprutende ut! Dette er kanskje noe mange tror, eller har sett på pornofilmer. Det mest vanlige er at det kommer mer rennende ut, så du er nok helt normal!

Håper at du fikk svar på ditt spørsmål og lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Ofte og plutselig ereksjon?

Gutt holder seg i skrittet (colourbox.com)

Du sitter i klasserommet. Ingenting handler om sex, men plutselig kjenner du det likevel – penis blir stiv eller det kribler i underlivet! Hvorfor er det slik?

Les mer

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Gutt ser på underliv (colourbox.com)

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

Les mer

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet