Hopp til hovedinnholdet

Får ikke utløsning

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er gutt på 14 år som kom i puberteten for lenge siden og alt det der men jeg får ikke utløsning og det føles ut som jeg ikke kan jeg kan produsere det og det er klisete væske på penishodet avogtil men det kommer aldri liksom en sprut jeg liker heller ikke å runke selvom alt er greit der nede men jeg blir ikke kåt av det på en måte jeg er også kåt og får stå rundt 10 ganger om dagen og jeg klarer ikke tenke på noe ant en sex sorry for at eg spør om lit mye men vil også vite om dette har en sammenheng takk for st dere bryr dere. Oja en ting til jeg har veldig lenge hat problemer emd tør hud rundt utstyret og det har svid og vært vanskelig men det har godt over

SVAR

Besvart 07.12.2018 15:06:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

Ofte og plutselig ereksjon?

Du sitter i klasserommet. Ingenting handler om sex, men plutselig kjenner du det likevel – penis blir stiv eller det kribler i underlivet! Hvorfor er det slik?

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene!

 

Les mer
account_circle