Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å bli kåt av voldtekt og dyresex?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

hei, jeg er en gutt på 15 og jeg lurer på noe, er det normal å bli tent av voldttækt, og videoer av at dyr har sex. hjelp! trenger svar veldig snart.

Besvart 06.12.2018 22:58
 

Svar
Hei gutt 15!

Takk for spørsmål.

Hva det er som gjør en kåt og tent på sex er veldig forskjellig og varierer fra person til person og fra gang til gang. Det en person synes er deilig, kan en annen synes er rart eller ekkelt. 

I spørsmålet ditt, lurer du på om det er normalt å bli tent av voldtekt og av dyr som har sex sammen. En kan ha fantasier om hva som helst, også det du lurer på. Dine fantasier er ikke uvanlige og du er ikke alene om å bli kåt av de.

Det som er ok å vite noe om, er at selv om alt er lov i fantasiene, er det ikke alltid det er lov å teste alle fantasier ut i virkeligheten. Voldtekt er forbudt og sex med dyr er forbudt. Men, det er ikke forbudt å se på videoer av dyr som frivillig har sex med hverandre.

Synes du fantasiene dine blir vanskelige og gjør ting komplisert for deg, er det ok å snakke med noen. Du kan for eksempel chatte anonymt med Sex og samfunn eller snakke med helsesøster på helsestasjon for ungdom i kommunen din.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver Sex og samfunn - i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet