Hopp til hovedinnholdet

Har aldri onanert, så jeg vet ikke hvordan det skal se ut der nede?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okay så dette er veldig flaut og spørre om men Ok så jeg har aldri hatt seksualundervisning før, jeg går ikke på skolen akkurat nå. Og foreldrene mine prater ikke akkurat om sånn ting med meg.. men uansett, jeg har aldri onanert dør eller noe så jeg vet ikke hvordan det skal se ut der nede. Okay så jeg var på do og vet klitoris merket jeg en sånn hvit» gugge» og det er ikke utflod fordi utflod er jo mye mer gjennomsiktig men så luktet det vondt. Ettter noen dager ble det gult. Jeg satt meg på badet og spredde kjønnsleppene får å se hva det var og ble klitoris delt it to?! Er det normalt?! Sorry vis dere ikke skjønner men jeg er dårlig til å forklare! Mvh

SVAR

Besvart 20.12.2018 18:52:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle