Hopp til hovedinnholdet

Når kommer jeg i puberteten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 15 år gammel gutt og er bekymret for min kropp, de eneste tegnene på pubertet som jeg har på kroppen er hår på ballene og litt hår over penis. Jeg har hatt dette i over ett år nå uten at verken testiklene eller penis har begynt å vokse. Penisen min er veldig tynn og 9,5cm erigert. Vortene mine har også hovna opp, og det har også hvert sånn lenge og spesielt i venstra vorta mi så føles det som det er en knapp aktig greie under huden på vorten, jeg pleier å få litt vondt når noen kommer borti brystet mitt. Kan dette henge sammen med den forsinkede puberteten? og når burde jeg snakke med helsesøster eller lege? er veldig bekymret over kroppen min...

SVAR

Besvart 17.02.2019 21:05:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene!

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
account_circle