Hopp til hovedinnholdet

Hva hjelper mot hovne brystvorter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. sliter litt i hverdagen nå for tiden, dette pågrunn av at jeg har hovne brystvorter, det ligger to kjertler under hver brystvort og de er ganske ømme. Har hatt dette i snart 2 år men ingen forandring er skjed, har vært til legen å sjekket men skal ikke før i august etter sommeren. Og har ikke lyst til å gå i bar overkropp grunnet dette. Så derfor lurer eg på, om det er mulig å få noe tabletter eller noe mot dette? Mvh gutt 17år, takk for svar!

SVAR

Besvart 24.02.2019 10:31:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle