Hopp til hovedinnholdet

Mensen er forsinket, kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt sex med kjæresten min for ovet en måned siden, kanskje nesten en og en halv måne siden. Vi brukte kondom, og det så ikke ut som at den hadde sprukkrt eller noe. Noen få dager etterpå fikk jeg mensen som normalt, og på normal tid. Men nå er det nesten 50 dager siden slutten på min siste mensen, og er da redd for å være gravid. Hvor stor sjanse er fet for at jeg er gravid? Og er det noe å bekymre seg for?

SVAR

Besvart 27.02.2019 09:05:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
account_circle