Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått sår på ballene etter barbering

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har nettopp barbert ballene. Etter jeg barberte ballene kom det et lag med tørt hud. Jeg bestemte meg for å dusje, da datt massevis av død hud fra ballene. Det begynte å klø, så jeg klødde. Nå har jeg et svært brannsår på ballen. Det gjør ekstremt vondt når jeg tar på brannsåret. Jeg tror ikke noen kremmer hjelper, da det gjør veldig vondt når jeg tar på. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 24.03.2019 21:37:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle