Hopp til hovedinnholdet

Når er jeg ferdig med puberteten ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 17 og jeg har 2 spørsmål 1. Når er det vanlig å være ferdig i puberteten. Kan liksom ikke si at jeg merker stort til den. Føler ikke stemmen min har forandret seg. Har akkurat begynt å få hår på beina og under armene, men ellers føler jeg ikke det skjer stort. Har vært hos legen og de sier jeg har normal mengde med testosteron i kroppen og at jeg er en av de sene i puberteten, men føler ikke det skjer noe. 2. Vokser penisen fortsatt. I forhold til de andre guttene i klassen så er min penis veldig liten, selv om den er stiv. Den er ca. 8 cm i slapp og 10-11 cm i stiv. Har hatt hår i skrittet en periode, men føler ikke penisen har vokst noe. Vil dem forsette å vokse eller er den ferdig utvokst. Har lyst til at den skal bli større, men ser ikke ut til at det skjer noe.

SVAR

Besvart 03.04.2019 14:30:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene!

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle