Hopp til hovedinnholdet

Fikk så lite mens første gang, blir det mer neste gang ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For to uker siden fikk jeg to bittesmå blodflekker i trusa. Tror dette er mensen, men har ikke blødd noe etterpå? Er ikke så stor overraskelse at den kom nå heller... men er det sånn at først får man litt, så, neste måned begynner det skikkelig? Hilsen litt forvirret jente... takk på forhånd :D

SVAR

Besvart 09.04.2019 17:36:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Lurer du på når DU skal få mensen første gang? Det er ikke mulig å forutsi. Noen tegn kan allikevel fortelle deg noe om at den snart kommer igang. Les mer her om slike tegn og om andre ting om mensen du kanskskje har lurt på.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle