Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde trekant med venninna mi og broren hennes, er jeg lesbisk da?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, en gang da jeg var hos en venninne så slikket jeg henne å hun slikket meg, tok på puppene hennes, var så deilig! Broren hennes kom in (16 år) Han begynte å ta av seg klærne å runke å slikke henne og meg, han stappet kuken inn i henne, ble heeelt forferdelig kåt at jeg sugde ballene hans, vennen min slikket meg mens jeg sugde han, det ble jo nesten en trekant dette her! Beste dagen i mitt liv, har fått mere selvtillit etter den dagen, å ja han brukte kondom. Er jeg lesbisk? Liker jo liksom gutter men slikket venninna mi liksom?..

Besvart 25.04.2019 23:23
 

Svar
Hei jente 15!

Det å ha hatt sex med en jente gjør i seg selv ikke noen lesbisk. Å ha hatt sex med en jente slik som du forteller om i spørsmålet ditt, kan bety at du bare likte og tente på det der og da, at du kanskje liker både gutter og jenter eller at det er jenter som gjør deg aller mest kåt. 

Du forteller også om at det var en gutt med da du hadde sex med venninnen din og du hadde også sex med han. Kanskje var det bare noe som var deilig der og da og som alle dere tre tente på og likte? 

Selv om det du opplevde var veldig deilig, er det ok å vite at søsken ikke kan ha sex sammen. Det er ikke ulovlig for deg å være med på noe som det du forteller om, men for venninna di og broren hennes, kan det bli et problem.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet