Hopp til hovedinnholdet

Mensen, kyssing og kommer puppene mine å vokse mer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg lurer på en del. 1. jeg fikk mensen får ca 3 år siden (i 6. klasse), og da har jeg fått det uregelmessig, og jeg pleide å få det hver måned i ca 1 uke, at det blødde i strekk i 1 uke, og denne måneden (april) har jeg blødd i en dag, jeg er litt redd. 2. jeg er sikkelig forelska i en gutt, jeg pleier å snakke med han på snap, og vi skal vær sammdn på søndag, jeg merker st jeg savner han, og jeg tror han liker meg, vi skal se film hos han, og tror det blir noe klining, men jeg må jo ta på han, og hvor skal jeg ta på? jenter har jo pupper og rumpe, men gutter? 3. er det farlig hvis jeg setter tampongen i feil hull? 4. som sagt skal jeg være med han gutten på søndag, og vi skal sikkert kysse/kline. og jeg har øvd meg, men tenk hvis jeg kliner dårlig, og han ikke liker det, noen tips til hvordan jeg kan bli bedre? 5. puppene mine vokser sakte, alle har store pupper mens jeg har veldig små, kommer de til å bli større? eller ikke? PLS SVAR FORT

SVAR

Besvart 01.05.2019 21:23:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle