Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil stoppe mensen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt mensen i snart omtrent 2 uker. Har ekstremt lyst til at den skal stoppe før helgen. Jeg har gått på p pillene mine (loette) i mens jeg har hatt mensen for å prøve å korte med men ser ut som hver gang jeg tar pillen så bare varer det lengre og lengre. Må ha prevensjon til helgen så kan liksom ikke stoppe med det heller. Hva burde jeg gjøre for å stoppe mensen? Eller er det et problem som har oppstått? Svar snart! Mvh jente 17

SVAR

Besvart 20.05.2019 20:13:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan utsette "mensen" med hormonell prevensjon

Noen ganger passer det ikke å få en blødning. Eller kanskje du bare ikke ønsker å ha blødning så ofte. Her finner du oppskrift på hvordan du kan utsette og få færre blødninger med hormonell prevensjon.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle