Hopp til hovedinnholdet

Jente 17 år! Jeg har ikke fått mensen, men har fått tynn hvit utflod.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en Jente på en ung alder. Dette er litt flaut å snakke om men jeg kan stole på dere. I det siste har jeg fått hvit utflod, den er ikke tykk men litt rennende. Jeg har ikke fått mensen enda, men jeg vil ikke heller! ;( hva betyr det når du får hvit utflod og hva hjelper? Humøret mitt svinger ganske nye i det siste. Jeg klarer ikke å kontrollere noe!!! Jeg vil ikke ha mensen :((((

SVAR

Besvart 19.05.2019 09:44:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Lurer du på når DU skal få mensen første gang? Det er ikke mulig å forutsi. Noen tegn kan allikevel fortelle deg noe om at den snart kommer igang. Les mer her om slike tegn og om andre ting om mensen du kanskskje har lurt på.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle