Hopp til hovedinnholdet

For lite pubertetsundervisning på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no. Jeg skulle egentlig legge til denne: på dette mener jeg temaet, men jeg fant den ikke så jeg sier det her. Hvorfor lærer vi så lite på skolen om mensen, pubertet, og hva som skjer med kroppen. Skjønner at lærerne syns det er litt flaut, men ALLE kommer til å trenge den undervisninga senere i livet. Hvorfor utsetter lærerne det og hva er greia. Vi lærer jo såvidt at pubertet det er når kroppen endrer seg og det er liksom HELE undervisninga! Jeg er ganske engasjert i dette temaet, jeg syns det er SÅ viktig å lære om. Spesielt det med at det meste er normalt. Jeg VEDDER på at det er tusenvis av barn og unge som går for eksempel og lurer på: hvorfor kommer det noe hvitt i trusa. Det er utflod og HELT normalt, men det er det mange som IKKE vet!! Det er ALT FOR LITE undervisning om det på skolen!

SVAR

Besvart 19.05.2019 15:07:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan du påvirke?

Er du engasjert i en sak som du mener får for lite oppmerksomhet? Eller synes du politikerne burde prioritere annerledes? Du har muligheten til å påvirke dette. Her får du noen tips til hvordan.

 

Les mer
account_circle