Hopp til hovedinnholdet

Brun utflod, når kommer mensen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år og jeg hadde fått brunt utflod forrige uke. Jeg har ikke når mensen ennå. Jeg spurte veninnen mine om de hadde fått brunt utflod føre mensen og de sa ja, og at det bare var 2- kanskje 5dager til jeg får mensen. Og jeg har ikke fått det ennå og nå har jeg begynt å få gul eggehvit utflod som jeg hadde føre brunt utflod. Jeg har fått pupper, hår på forskjellige steder, humørsvingninger og litt kviser. Hva er det brune utfoldet? Og når kommer mensen? Hvorfor har jeg fått eggehvit utflod igjen etter det brune utfoldet?

SVAR

Besvart 22.05.2019 18:55:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Lurer du på når DU skal få mensen første gang? Det er ikke mulig å forutsi. Noen tegn kan allikevel fortelle deg noe om at den snart kommer igang. Les mer her om slike tegn og om andre ting om mensen du kanskskje har lurt på.

 

Les mer
account_circle