Hopp til hovedinnholdet

Få henne til å like meg

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Jeg Er forelsket i en jente som går i C klassen min. Jeg har henne på Snapchat og vi har streak og sender litt bilder fram og tilbake. (Ikke noe nuedes eller noe assa). Men noen ganger når jeg sener bilde til hun så åpner hun snapen og bare lar det være. Da føler jeg meg skikkelig dålig og føler at hun ikke liker meg. Men når hun svarer med å sene bilde tilbake da føler jeg meg veldi bra. Men hvordan kan jeg bli samen med henne eller få henne til å like meg da uten å gjøre det så innlysende? Jeg har så lyst til at vi to skal hvære gla i hverandre å at vi kan kose å være kjerester. Hadde dette faktisk skjedd hadde jeg blitt så så sjukt gla. Har du noen tipps til hvordan jeg kan snappe med henne foreksempel eller hvordan jeg kan få henne til å like meg å. Takk for svar på forhån.

Besvart 12.06.2019 20:38
 

Svar
Hei

Det er ikke ett fasitsvar på hvordan du kan få denne jenta til å like deg. Det viktigste er nok at du er deg selv og viser henne hvem du er. Ikke vær redd for å ta kontakt og initiativ. Gjerne ta kontakt over melding og snap. Det er kjempeviktig at hun blir kjent med deg og ser hva slags person du er:)

Det kan også være fint å vise henne de gode egenskapene dine. Ikke vær redd for å stå opp for deg selv og vise hva du står for. 

Forsøk gjerne å flørte litt mer med henne og se hvordan hun responderer. Når du ser hvordan hun responderer på flørtingen din, vil du få et pekepinn på hva hun tenker. 

Hun vil nok sette pris på at du tør å vise interesse og at du er den som tar det føste steget. Jeg skjønner at dette er skummelt, men forhåpentligvis vil hun synes at dette er utrolig positivt:)

Når det gjelder snap kan det alltid være fint å sende snapper av ting du gjør, ting som skjer eller noe du synes er morsomt. På denne måten vil hun få muligheten til å svare på fellessnappene dine og deretter kan dere fortsette samtalen. Hvis du vil gjøre det mer personlig kan du jo spørre om hva hun driver med eller om noe spesifikt som har skjedd tidligere.

Les gjerne gjennom artiklene under!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan få han/henne interessert?

Jente ligger i gresset (colourbox.com)

Er du forelsket, men føler deg usynlig i hans/hennes nærvær? Eller sliter du bare med å komme ut av vennesonen? Av og til gjelder det bare å være litt tøff og tørre å være seg selv. Ung.no gir deg tips til hvordan du kan vekke interessen!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet