Hopp til hovedinnholdet

Få henne til å like meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg Er forelsket i en jente som går i C klassen min. Jeg har henne på Snapchat og vi har streak og sender litt bilder fram og tilbake. (Ikke noe nuedes eller noe assa). Men noen ganger når jeg sener bilde til hun så åpner hun snapen og bare lar det være. Da føler jeg meg skikkelig dålig og føler at hun ikke liker meg. Men når hun svarer med å sene bilde tilbake da føler jeg meg veldi bra. Men hvordan kan jeg bli samen med henne eller få henne til å like meg da uten å gjøre det så innlysende? Jeg har så lyst til at vi to skal hvære gla i hverandre å at vi kan kose å være kjerester. Hadde dette faktisk skjedd hadde jeg blitt så så sjukt gla. Har du noen tipps til hvordan jeg kan snappe med henne foreksempel eller hvordan jeg kan få henne til å like meg å. Takk for svar på forhån.

SVAR

Besvart 12.06.2019 20:38:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
account_circle