Hopp til hovedinnholdet

Jeg har noen spørsmål rundt mensen og onanering

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har noen spørsmål! Blir mensen forsinket når man onanerer osv? Kan man blø mindre dagene ette man har onanert/masturbert? Kan det gjøre mensen kortere? Kan onanering/mastubering påvirke mensen? Hvor mye er det normalt og blø? Jeg føler jeg blør kjempe mye og er litt bekymret. Jeg kjenner at det renner nedover selv om jeg bruker tampong. Jeg blør også igjennom tamponger noen ganger. Og hvis jeg onanerer/mastubrerer, kommer det mindre blod på mensen neste dag da? Plis håper dere kan svare fort! Mvh redd jente!!!

SVAR

Besvart 20.06.2019 22:41:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle