Hopp til hovedinnholdet

Har slutta å få mensen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 15 og helt frisk. Jeg har ingen sykdommer som jeg vet om. Jeg har hatt min første mensen og mange etter det jeg fikk min første mensen i fjor i Mats men etter jul i år har jeg liksom slutta å få det. Jeg har kjent noe som jeg tror er mens smerter og fått egg løsning tror jeg men når jeg får «mansen» så er det bare et par syltynne slimblod som kommer sammen med litt tiss og slim når jeg er på do. Så det betyr at jeg ikke har hatt onkli mensen siden januar. Jeg veier 91 kg og er 1.62 eller 1.56 rundt der har ikke målet enda. Jeg tør ikke si dette til mamma eller helsesøster

SVAR

Besvart 22.06.2019 14:17:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle