Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt mensen bare en gang for snart ett år siden, hvorfor det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Fikk mensen for første gang i august, nå er den borte. Hei! Tenker ikke så mye på dette, men synes det er litt rart da jeg ikke finner noen lignende situasjon på internettet. Jeg fikk for første gang mensen i høst 2018. Siden det har jeg ikke blødd i det hele tatt. Synes det er flaut å snakke med mamma om det, men i dag turte jeg å spørre henne. Hun prøvde å google litt osv, men fant heller ingenting. Hun sa at hun fikk mensen i en alder av 13-14 år, og bestemoren min fikk det i en alder av 15 år. Jeg har ikke hatt noen form for sex, så det er umulig at jeg er gravid. Jeg vet ikke hva som er normal mengde utflod, men føler jeg får ganske mye. Har dette noe med at mensen kanskje kommer snart igjen? Har heller ikke opplevd så veldig mye magesmerter. Jeg er en tynn og lav jente på 33 kg. Er tilfellet mitt normalt? Hilsen skeptisk jente.

SVAR

Besvart 25.06.2019 15:04:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Lurer du på når DU skal få mensen første gang? Det er ikke mulig å forutsi. Noen tegn kan allikevel fortelle deg noe om at den snart kommer igang. Les mer her om slike tegn og om andre ting om mensen du kanskskje har lurt på.

 

Les mer
account_circle