Hopp til hovedinnholdet

Den ene testikkelen er hard og mye større enn den andre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 15. Er litt seint ute i puberteten og har ikke vokst like mye som andre på min alder. Likevel er den venstre testikkelen min litt over 3 ganger så stor som den andre, den er også veldig hard. Den høyre er ikke særlig utvokst er dermed ganske liten. Vet om andre på min alder som er mye høyere en meg og er kommet mye lengre i puberteten, men likevel er min testikkel betydelig større en deres. Har en klump i den høyre nippelen, vet ikke om dette er et tegn på kreft eller tegn på pubertet. Føler også av og til ømhet. Takk for eventuelle svar:)

SVAR

Besvart 12.08.2019 10:28:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Undersøk testiklene dine!

Mange bekymrer seg for testikkelkreft. Heldigvis er det som oftest uten grunn. Hvis du vet hvordan testiklene dine normalt kjennes ut, vil det være lettere å vite om noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle