Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 16 år og sen i puberteten, hvor lang tid før jeg ser mer voksen ut?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 16 år og er helt utrolig sen i puberteten og det dreper meg. Jeg klarer ikke å leve med dette lenger. Jeg er ca 169 cm høy (noe jeg har vært i 1 år nå). Jeg har litt hår rundt penis men ikke mye, og jeg ser nesten ingen utvikling har liksom vært samme i 1 år. Jeg har fått ut en blank væske ved runking. Penisen min er likevel drit kort typ 2-3 cm slapp og sånn 7-9 stiv. Jeg vet det kke er så langt unna gjennomsnittlig men man ser tydelig at det er en barnepenis og ja jeg vet at porno er urealistisk men min stive penis er mye tynnere enn en vanlig slapp penis. pappa var mye tidligere i puberteten, men mamma var sen. Hun fikk mensen i første klasse VGs. Jeg har sammenliknet med bilder på nettet av en såkalt tanner scale og tror jeg ca er på steg 3 kanskje litt mindre men mer enn steg 2. Det jeg lurer på er om ca hvor lang tid det vil ta før den danner seg og ser mer voksen ut slik at jeg kan dusje uten å bli mobba. Og også sånn st jeg kan holde på med jenter. Hvor lang tid?

SVAR

Besvart 18.08.2019 19:51:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Forsinket eller veldig tidlig pubertet

Er du jente og brystene ikke har begynt å utvikle seg i det helt tatt når du er 13,5 år, kaller vi det forsinket pubertet. Det samme gjelder om du er gutt og testiklene ikke har begynt å vokse i det hele tatt når du er 14,5 år.

 

Les mer
account_circle