Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor liker gutter kløft, og jenter pack?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurker på hva gutter syntesom kløft? Jeg snappet med en gutt også begynte vi å snake om nudes osv. Han spurte om jeg sender nudes noe jeg egt ikke gjør men kan være uheldig å sende kløft I blant. Jeg sendte kløft til Han og Han likte det godt. Eller hvis jeg sendte kløft skulle jeg få Bilde av packen hans og vi ble enigr om å ikke ta skjermbikde av det vi sendte noe vi ikke gjorde. Jeg sendte TIL Han og Han svarte “wow”. Og jeg syntes ikke kløft er så ille for det ser man om man har på set en åpen tskjorte eln. Men hvorfor liker gutter kløft så godt og jenter liker pack?

SVAR

Besvart 20.08.2019 19:34:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle