Hopp til hovedinnholdet

Har utviklingen min stoppet helt opp siden jeg har hatt anoreksi i tre år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 13 år gammel jente som har hatt anoreksi siden jeg var 10 år. i mai ble jeg friskemeldt.Jeg vet jo om man er underernært at kroppen ikke utvikler seg, men jeg er litt bekymret for utviklingen min.Jeg er 13 veier 48 kilo og er 150 cm høy.Jeg har ikke fått pupper eller mensen.Er det noen mulighet for at jeg har stoppet utviklingen min helt?

SVAR

Besvart 26.09.2019 07:42:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Lurer du på når DU skal få mensen første gang? Det er ikke mulig å forutsi. Noen tegn kan allikevel fortelle deg noe om at den snart kommer igang. Les mer her om slike tegn og om andre ting om mensen du kanskskje har lurt på.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle