Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på når mensen kommer for første gang

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på når mensen kommer for første gang. Jeg vet når det er vanlig å få det, og at det har med gener å gjøre. Men på mor og farsiden har alle søskenbarna mine kommet lengre enn meg i puberteten selv om jeg er litt eldre (Større bryster, mensen og høyere enn meg). Jeg har hatt utflod litt over 2 år og den er brunaktig. Det har den vært den siste måneden. Det er også MYE utflod som kommer hver dag.

SVAR

Besvart 21.10.2019 19:36:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Lurer du på når DU skal få mensen første gang? Det er ikke mulig å forutsi. Noen tegn kan allikevel fortelle deg noe om at den snart kommer igang. Les mer her om slike tegn og om andre ting om mensen du kanskskje har lurt på.

 

Les mer
account_circle