Hopp til hovedinnholdet

Kommer puppene til å vokse mer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år som begynte å få litt pupper i 6. Klasse. Jeg føler ikke at de har vokst så veldig mye mer siden da, og nesten alle vennene mine har allerede fått veldig store pupper. Selv de som er tynnere enn meg. Jeg har arv som har veldig store pupper men føler de har stoppet å vokse. De var veldig ømme før og hadde mye plager med de, men nå gjør det ikke vondt lenger og jeg føler de ikke vokser mer. Jeg er 1.67 høy og veier ca 45 kg på morgenen. Jeg fikk mensen i går, og har kommet ganske langt i puberteten. Kommer puppene til å vokse mer?

SVAR

Besvart 25.10.2019 12:01:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle