Hopp til hovedinnholdet

Skulle hatt mensen for 2-3 uker siden. Er gravid. Hvem kan hjelpe meg ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år. Jeg og kjæresten min hadde sex for nesten en måned siden, vi brukte ikke kondom fordi vi var redde for at foreldrene våre skulle merke det. Vi var veldig forsiktige, men jeg har allikevel blitt gravid... jeg tok en graviditetstest og den var positiv. Jeg har ikke fått mensen enda og skulle egentlig det for 2-3 uker siden. I tillegg er jeg ofte veldig kvalm osv. Jeg tørr ikke å snakke med noen i familien om dette! Spesielt ikke foreldrene mine! Hva skal jeg gjøre?! Jeg kan ikke si til noen at jeg hadde sex med kjæresten min når jeg er 13 år! Er det noen som kan hjelpe meg med dette uten at noen av foreldrene mine får vite det?? Trenger hjelp!

SVAR

Besvart 29.10.2019 12:46:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle