Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 15 år men føler meg som 20 år!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 15 år, men føler meg som 20. Jeg tror jeg er veldig voksen for alderen min, hvertfall i forhold til alle vennene mine og søskene mine. Jeg trenger aldri hjelp til noe, jeg jobber og trener 7 ganger i uka Og greier meg helt på egen hånd. Men når jeg ser rundt meg på ting eller skolen min eller bare steder ute, så får jeg helt hjertebank å føler at jeg må komme meg vekk, jeg må flytte ut å dra til et annet land fordi jeg kan ikke leve sånn her lenger. Alt er så kjedelig og ingenting er nytt. Jeg føler at livet mitt løper fra meg og jeg bare går i loop å gjør det samme hver eneste dag. Jeg har så lyst til å flytte hjemmefra å dra å se hele verden å oppleve ting. Men jeg har jo bare akkurat fylt 15 år, men jeg holder på å bli helt gal. Jeg må bare dra vekk herfra det er ingenting her for meg. Jeg har så lyst til å sette meg på den billigste flyreisen å dra. Jeg vet at jeg ikke kan og mamma og pappa blir så lei seg når jeg forteller dem. De føler at jeg vil dra fra familien min.

SVAR

Besvart 27.02.2020 18:29:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Endelig et friår - hva skal du finne på?

Skal du ha en pause fra skole og utdanning? Usikker på hva du vil bruke året til? Jobbe, reise, oppleve noe nytt, bli kjent med nye mennesker? Her får du tips til hva friåret kan inneholde.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
account_circle