Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurte på når jeg ville blø litt mer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei på dei :) Jeg har noen spørsmål 1 jeg hadde en liten blødning på papiret når jeg skulle tørke meg forrige måndte 5 mars og etter det har det ikke kommet mere blod når jeg har tørka meg eller ellers jeg lurte på når jeg ville blø litt mere og har enda ikke fått det igjen 2 jeg liker veldig godt og onanere det er rett og slett deilig er det noen andre måter man kan gjøre det på for og få en deilig følelse/ orgasme 3 jeg har veldig mye utflod er det vanlig Dere gjør en veldig god jobb tusen takk for svaret på forskudd

SVAR

Besvart 23.04.2020 17:22:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle