Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er tørrsex så godt og kan en bli gravid av det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er det mulig å bli gravid av å ha sex med klær på, liksom hvor begge har bukse på? Hvorfor er dette så deilig , når begge beveger seg som om man har samleie men har klær på? Jeg får orgasme av det, er det normalt? Hvorfor er tørrsex deilig? Penisen går jo ikke inn i skjeden når begge har klær på.... Blir klitoris stimulert under tørrsex med klær? Sant det er 100% sikkert at jeg ikke blir gravid av tørrsex? Visst gutten kommer i boxeren sin, kan det gå gjennom bokseren hans, og gjøre meg gravid når begge har på oss klær (begge har bukse). Har hatt tørrsex mangen ganger er jeg unormal eller er denne type aktiviteten normal blandt mangen ungdommer? Burde jeg ta graviditetstest når jeg har bevegd meg som om jeg har sex med klær på? Takk.

SVAR

Besvart 10.05.2020 18:55:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Hvilken prevensjon passer best for meg?

Det kan være vanskelig å vite hva slags prevensjon som er det riktige valget for deg. Det finnes mange varianter, og det er viktig at du får informasjon om fordeler og ulemper med alle typer prevensjonsmidler, slik at du best mulig kan gjøre et selvbestemt valg. Vi er alle individuelle, så den prevensjonen som venninnen eller søsteren din bruker, er ikke nødvendigvis det riktige valget for deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle